BeautySpirits

Looking good & Feeling good

BeautySpirits Massages  

BeautySpirits geeft massage behandelingen gericht op de Spirit, zoals helende en meditatieve massages.

Het is voor iedereen die op zoek is naar Innerlijke rust omdat Beauty & Spirit altijd samen gaan.

Door in uw Schoonheid te laten begeleiden zal u in staat zijn om terug te komen tot uzelf en uzelf volledig kunnen ontspannen.

Het is voor mij een uitdaging om de best passende massage behandeling voor u te vinden, zodat het een perfect kado voor uzelf is.

Aroma Touch Massage:

Doe nieuwe energie op met een aromatherapie-massage. Geniet van een ontspannende massage met 100% natuurlijke of etherische olien, die allemaal een verschillende helende werking hebben. De essentiele olien hebben het vermogen om te ontstressen of te verkwikken, maar ze worden ook ingezet om kwaaltjes en pijntjes te verhelpen. Door een massage met Aromatherapie ontwaken je al je zintuigen en zit je weer lekker in je vel.


Scrub Massage:

Of je nou op vakantie gaat of gewoon wilt genieten van een superzachte huid, een bodyscrub is de perfecte behandeling om een droge, doffe huid tegen te gaan en deze weer te laten stralen.

Ontspannings massage:

Deze ontspannings massage wordt in combinatie van olieen en op een voorverwarmde massagetafel gegeven. Je kunt in de salon zelf aangeven of je een ontspanningsmassage van je nek,rug of schouders wilt of dat je een volledige lichaamsmassage wenst.

Hotstone massage:

Wanneer je op zoek bent naar een ontstressende en ontspannende massage, biedt een hot stone massage uitkomst. Deze massage is namelijk enorm populair vanwege haar vermogen om zowel lichaam als geest te kalmeren. Tijdens de hot stone massage worden er heerlijke oliën en warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.  Hand Reflex Massage:

Je handen staan elke dag bloot aan hitte, kou, zon, wind en niet te vergeten schoonmaakmiddelen. Het zijn zwaar belaste lichaamsdelen...Ze verdienen aandacht

Voet Reflex Massage:

Je voeten houden je in balans, dragen je elke dag. Een goede voetmassage is nodig voor mooie gezonde voeten. Voor de massage krijgt u een Voetenbad met bijv. een scheutje olijfolie of amandelolie. Lekker als je droge voeten hebt. Massages met Doterra olieen verminderen spanning en vermoeidheid. Doterra Pepermuntolie is verzachtend voor vermoeide voeten, werkt bovendien licht ontsmettend en heeft bacterie dodende eigenschappen.

Hand & Voet Reflex Massage:

Reflexzone massage stimuleert de genezende krachten die in ieder van ons aanwezig zijn door de energiebalans in lichaam en geest te harmoniseren.