BeautySpirits

Looking good & Feeling good

BeautySpirits Producten

Doterra

Wanneer u doTERRA kiest, kiest u voor essentiële oliën die voorzichtig en zorgvuldig worden gedestilleerd uit planten die op het perfecte moment geduldig zijn geoogst door ervaren kwekers uit de hele wereld voor de ideale samenstelling en werkzaamheid van het extract. 

DoTERRA opgericht in 2018, is opgebouwd op de missie om etherische olien van therapeutische kwaliteit met de wereld te delen. Nadat ze zelf de ongelooflijke voordelen van het gebruik van deze waardevolle bronnen hebben gezien, is een groep van proffesionals in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven erop uit gegaan om deze missie te realiseren. Ze vormden een bedrijf en noemden het doTERRA, een Latijnse afgeleide die "Gift of the Earth"" betekent

Elke essentiële olie van doTERRA wordt ook zorgvuldig en grondig getest met behulp van het strikte CPTG Certified Pure Therapeutic Grade ® kwaliteitsprotocol. Ervaren gebruikers van etherische olie zullen onmiddellijk de superieure kwaliteitsnorm herkennen voor natuurlijk veilige, puur effectieve, essentiële etherische oliën van doTERRA.