Missie


“Zelfzorg en de daarbij behorende liefde voor uzelf vormen een belangrijk aandeel in ‘Beauty’. U creëert ‘BeautySpirits’ door uzelf te laten verwennen met een beautybehandeling of een massage.


Positieve energie is echter cruciaal in het leven, aangezien het uw energie sneller laat stromen. U zult een transformatie ervaren door de positieve energie die ik bij u op gang breng. De vlinder in het logo van BeautySpirits staat hierbij als symbool voor die transformatie.Ik haal geluk en voldoening uit het geven en delen van positieve energie, en uit het maken van verbinding met anderen. ‘Delen is vermenigvuldigen’ is hierbij mijn motto. Door het delen van mijn energie hoop ik bij te dragen aan het creëren van een mooiere wereld.”


De ambitie van Conchita is om zichzelf steeds verder te specialiseren in beauty. Aankomend jaar zal zij zich specialiseren in manicuren - pedicuren en positieve psychologie. Ook heeft ze de ambitie om beautyworkshops en coaching voor weeskinderen te organiseren. Zie voor dit laatste ook de informatie op de pagina Doing good